torstai 21. marraskuuta 2013

Eksä muka tiiä kuka mä luulen olevani?

Tämän harvinaisen hellyyshetken ikuisti Studio Nevian :) 
 
  Varoitus! Blogin tekstit saattavat sisältää allekirjoittaneen muka hauskaa huumoria, jossa ei ole päätä eikä häntää!

Olipa kerran prinsessa. Ei siis tuo tyhmä ihminen tuossa kuvassa vaan minä. Minä täällä alhaalla, Penni. Virallisesti Fi Mva (ei saa unohtaa) Silimen Meri-Usva. Päätin perustaa blogin, joka kertoo vain minusta. Minun täydellisistä koiranpäivistäni ja kuinka kamarineidot (kuvassa) palvelevat minua. Kuinka eteeni kuskataan päivittäin lihaisia gourmé-aterioita ja kuinka täydellistä elämää elän ja..........

Tervetuloa

Saavuit selkeästi oikeille sivuille. Tulithan selvästi lukemaan kahden shetlanninlammaskoiraprinsessan sekä omistajan seikkailuista. Elämän vauhdikkaista käänteistä ja väänteistä höystettynä huumorilla, mutta seassa toki myös jotain asiapitoista (?). Osa porukasta tuntee meidät nimellä "Astanjan-tytöt", mutta kotisivujemme ollessa tauolla inspiraation puutteen vuoksi, niin parempi ratkaisuhan on tietenkin tehdä uusi blogi :D. Ehei, tein vain muutama kuukausi sitten päätöksen, että haluan pitää kennelnimemme alta omat mielipidetekstini pois. Ei sitten tulevaisuudessa pennunostajaehdokkaat katoa sivuiltamme nanosekunnissa pois, kun avaudun koiramaailman vääryydestä. Hehe.

Sivuja vauhdittaa siis kaksi sutjakasta shetlantilaista. Kotoisasti tunnemme tytöt nimellä Helli ja Penni. Lisää tytöistä löydät heidän omilta sivuiltaan, joita parantelen jatkuvasti (lisää kuvia, juttuja jne).

Blogimme sisältää hauskaa huumoria, sarkastisuutta, diivailua (tietenkin koirien takia) ja ehkä jotain tyttöjen harrastuksistakin. 

Jätämme tervetulotekstin lyhyeen, sillä uskoisin ihmisten haluavan  lukea enemmän oikeita postauksia kuin liibalaabaa.

ENJOY!

Anni, Helli ja Penni
4 kommenttia:

 1. Piti heti tulla kurkkimaan uutta blogia..Hauskat esittelytekstit ja eka postaus :) Lisäsin teidät suosikki listalle, jotta muistan tulla jatkossakin vierailemaan :) Hauskaa syksyn(talven) jatkoa koko poppoolle ja rapsut siniselle prinsessalle ja mustalle salamalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Satu! Mekin lisäillään teidät listoille. Olenkin blogia käynyt kurkkimassa useita kertoja vaan enpä muistannut lisätä listalle!

   Mukavaa tulevaa talvea ja joulua!

   Poista
 2. Hieno blogi! Kivalta vaikuttaa ja jäädään seuraamaan :)

  Terv. Eeva ja haukut

  VastaaPoista