Penni

Fi Mva Silimen Meri-Usva


  • Shetlanninlammaskoira narttu
  • Syntynyt:15.4.2008
  • Väri: Blue Merle
  • Lonkat: B/B
  • Kyynäret: 0/0
  • Polvet: 0/0
  • Silmät:distichias (yksi ylim. ripsi)
  • Sydän:epävirallinen kuuntelu;terve
  • Pentue: 1 pentue/4 pentua, kennel Silimen
  • Sterilisoitu 06/2013

Prinsessoja ja... prinsessoja

Jos Penniä pitäisi luonnehtia yhdellä sanalla se olisi yksinkertaisesti diiva. Toinen kuvaava sana liene prinsessa. Penni on juurikin niitä legendaarisia koiria, jotka eivät halua liata tassujaan tai eivät mielellään tee tarpeita märälle nurmikolle. Näyttelypuudeli. Muu ei kiinnosta (eikä muuten ne näyttelytkään).

Penni on erittäin rohkea. En ole keksinyt montaakaan asiaa mistä se hätkähtäisi. Sen mieli on järkkymätön, vannon! Se inhoaa tuntemattomia pojan kloppeja, koska urokset on vaan sen mielestä ihan paskoja ;). Hammasta saa, jos yhtään yrittää kurkkia arvon rouvan helman alle! Ihmiset on kivoja, koska niiltä saa ruokaa. Penni on kuitenkin myös varsinainen ihmistuntija, joten jos olet sen mielestä epäilyttävä, niin hänen arvonsa käy nuuhkaisemassa sinua ja poistuu paikalta. Kunnon jääkuningatar meininkiä!

Agility (ei kelpaa)

Jos luettelisin muutaman hänen korkeutensa vihaaman lajin, niin agility voisi olla heti alkuun yksi niistä. Agility on suoraan sieltä, JOS radalle ei ole vahingossa eksynyt rouvan lempiestettä eli A:ta. Muuten koko lajilla voi hänen puolestaan heittää vesilintua. Toisinaan hän innostuu jopa kiitämään radalla oikean agilitykoiran tavoin, mutta liian usein tyytyy katsomaan minua halveksuen; "hyppää itse". Tämä on meille rouvaskaksikolle sopiva sunnuntailaji, kun jotain kivaa aktiviteettiä halutaan. Kursseilla on käyty, mikään ei saa tätä rouvaa syttymään lajille.

Pallo on hauska

Noh, meiltä löytyy rouvalle sopiva laji, että se ei pääse ihan täysin sohvaperunoimaan. Hänen kuninkaallinen korkeutensa tykkää dobosta! Lisäksi, että laji on erittäin erinomainen kehonhallintaan, niin mun ei tarvitse houkutella neitokaista montaa kertaa pallolle hyppäämään! Silmät tuikkien se osallistuu yhteisiin dobohetkiin oikeasti innoissaan. Enpä olisi koskaan uskonut! Aloitimme doboilun kesällä 2013, joten se on enemmän tai vähemmän vaiheessa, mutta hiljaa hyvää tulee myös tämän rouvan kohdalla!

Missikisat

Näyttelykehistä Pennosella on hienosti saavutettu muotovaliotitteli FI MVA. Eipä siihen montaa näyttelykertaa loppuen lopuksi vaadittu. Koska tämä hieno titteli on jo saavutettu, niin keskitymme säännöllisen epäsäännöllisesti keräilemään cacibeja ja ehkä myöhemmin saamme leivottua rouvasta kansainvälisen muotovalion. Sitten, kun vaivaudumme neidin kanssa kotimaata pidemmälle. Ja sehän on meillä tietenkin suunnitteilla ;). Pikemmin kuin haluan uskoakaan.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti