Tassun alla

Eli kirjoitusten takana...

 

Olen parinkympin paremmalla puolella oleva nuori nainen. Alunperin Oulusta, mutta myöhemmin hyvinkin vantaalaistunut. Koiria minulla on ollut aina ja työskentelen myöskin tällä hetkellä lemmikkien parissa. Koirattomia päiviä minulla ei ole siis koskaan, mutta koska miellän omat kuonolaiset lapsikseni, niin tämähän on vain onnellinen asia.

Ensimmäinen koiramme syntyi vuonna 1989, pumi Cilla (Fi Mva Napos Csillaghullas (1989-1999). Toinen pumi Nelli (Kilvan Birka (1990-2004) liittyi pian Cillan seuraksi. 90-luvun lopussa meille kotiutui kaksi bullmastiffi-rouvaa Tyyne (1998-2005) ja Lyyli (1998-2002) (Bullet Dog Whitetoe Blond, Bullet Dog Babyface) ja vuonna 2000 ensimmäinen shetlanninlammaskoiramme Silimen Tarzanin Tuike "Siiri" (2000-2012). Siiri sai kaverikseen aivan ihanan ja valloittavan musta valkean Lempin (2000-2007), Summer Rain Black Beliissa. Koiralaumamme seuraava jäsen ja viimeiseksi jäänyt bullmastiffimme oli Rohmutassun Boomer (2002-2004).

Nykyään shelttijengiimme kuuluu yhteensä seitsemän shetlantilaista. Kolme niistä on nimissäni kennelliitossa, mutta kaksi ihastuttaa arkeani täällä Vantaalla :). Nuorimmat lauman jatkot ovat White Coastal Little Blue Flick "Urho" sekä Whirling's Emitting Elegance "Inga". Urho asustaa 10v shelttipapan Arskan, Lempinadolf, kanssa isälläni ja pikku-Inga asustaa siskollani Silimen Sofia-neiti "Sofin" ja Astanjan Cinnamon "Astan" kanssa. Pitkänokkaisten puolia pitää pk.collie Miina, Danlyn Memory Trace, sekä ehkä joskus blogin puolella kurkkiva kääpiöpinseri Mini, Bonzer's Woman Of The World. Miina ja Mini asuvat äidilläni Oulussa.

Koirailu on ehkä tullut minulle veriperintönä, koska en voisi päivääkään kuvitella ilman rakkaita shetlantilaisiani. Koirat tuovat minulle todella paljon onnea elämään ja valaisevat harmaatkin päivät :).  Koira-asiat ovat aina sydämelläni, joten mielipiteitä löytyy ja riittää. Niitä saakin ihan varmasti lukea ärsyyntymiseen asti täältä blogista!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti